ВИХОВНА РОБОТА
  • Опис ДОМу
  • Схема ДОМу
  • Критерії "Кращий клас року"
  • Патріотичне виховання
  • ПРОФОРІЄНТАЦІЯ







  • Контакти ліцею

    Адреса: м.Запоріжжя, вул. Парамонова, 6а 69059

    (061) 769-80-27
    (приймальня)
    school23zp@gmail.com

    Інформує районний відділ міліції

    За ЗАЛ №23
    закріплений Інспектор Комунарського відділення поліції Дніпровського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області капітан поліції

    ШМАТАЛО СЕРГІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ

    Адреса: м. Запоріжжя, вул. Космічна,40, каб.9, 22
    тел.099-717-40-91

    Електронна адреса ВКМСДГУ МВС області - okmdzp@rambler.ru
    Електронна адреса УКМСДГУ МВС України – ditypolice@mys.qov.ua





    Комунарський районний центр молоді та школярів



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Flag Counter

    Ось і промайнула 1 чверть...

    Джерело: блог 9-А клас 

       Непомітно, неначе прозорою тінню, промайнули 2 місяці навчання. Кольоровим, веселковим водограєм минали різні свята й урочистості. Тож якими вони були, перші кроки нового, 2017-2018, навчального року? 

       1 вересня. Лунає сріблястий дзвоник, запрошуючи усіх засмаглих дітлахів до святині науки. І разом з тим, учні ще відчувають запах моря та різних подорожей. Нашому класу також пощастило не стояти осторонь, а власноруч прийняти у ньому участь, станцювавши запальний танок, який символізував, на мою думку, пробудження наукового потенціалу та творчого польоту. Багато чого можна згадати з цим першим святом, першим навчальним днем. Згадаймо разом?   

       Трохи розім'явши мозок, спини учнів дали про себе знати... І недарма, бо саме час Дня здоров'я! Як вже природні сили не намагались нас зупинити: дощ, вітерець, насуплені хмари... Та що може зіпсувати настрій? Бо ж дух перемоги кличе нас вперед! Цікаві квести, чудернацькі завдання - що ще потрібно для активного відпочинку? Прекрасне продовження осені, як на мене!

       І почалися трудові будні. Полетіли, як на пожежу, чесно кажучи. Скільки всього цікавого було у школі! Незвичні свята, як наприклад День сталої енергії, на якому побував 6-В клас, класне самоврядування, "відкриття" нашого каналу, та ще не менш цікавого, що ви можете переглянути на нашій сторінці.

       Якщо вересень був трохи сором'язливий, то жовтень показав себе на повну міць! Напевно, стільки подій тільки у нашій найенергійнішій школі!

       По-перше, ми ще раз довели, що: а) Україна найщедріша на "самородки"; б) учні нашої школи - вражають своїми талантами у найрізноманітніших галузях. Юрчук Андрій, учень 8-А класу, довів, що вправно володіє та підкорює морську стихію, зайнявши 2 місце у Відкритому Чемпіонаті Запорізької області з греблі та плавання. Учень 10-Б класу, Кравченко Мирослав, здобув почесну бронзу на ІV етапі Чемпіонату України з акробатичного рок-н-роллу та бугі-вугі.

       Ми не забували й про боротьбу, а саме конкурс "Кращий клас року". Трохи згодом нам нагадали і про нашу блогосферу, яка відтворює кожний кадр з нашого шкільного життя.

       Наша школа - це не тільки наука, досягнення та свята, а й спорт, що мотивує робити вагомі кроки у житті. Збірна футболістів отримала почесне 3 місце у районних змаганнях. Також наша школа витримала Обласний зльот-змагання з пішоходного туризму серед працівників освіти, де увесь Комунарський район отримав 2 місце (ще й завдяки Суторміну Володимиру Вікторовичу та Шевченко Дмитрію Геннадійовичу).

       Розвивалась й ІТ- галузь нашої школи. Запорізька загальноосвітня школа №23 відвідала масштабну off-лайн конференцію - ІТ-форум, який зібрав кілька тисяч розробників, маркетологів, дизайнерів, підприємців, бізнесменів та інших діячів IT - сфери!

       Унікальність нашої школи теж не забарилася із своїми "новинками". У кабінеті зарубіжної літератури з'явилося неповторне 200-томне видання Всесвітньої літератури, яке допоможе у нелегкій праці- засадах виховання гідного громадянина України.

       Не менш визначне свято - День Учителя, де наші "вихователі добра" давали інтерв'ю та просто насолоджувалися цим святом. До речі, учні нашої школи змогли, у буквальному сенсі, відчути на собі цю нелегку, вимагаючу титанічних зусиль посаду педагога.

       Згодом ми виявили себе у макулатурингу, спільними стараннями зібравши понад 1 тонни майбутнього паперу або книги.

       Наша школа відчула на собі усю важливість свята Дня захисників України, гостинно запросивши до себе ветерана АТО Козарика Олексія Євгеновича, артилериста, учасника бойових дiй на Сходi нашоï краïни.

       Удостоїла нас українська авторка казок та віршів, запорізька письменниця С.Ю.Кушнір, провівши цікаву, насичену емоціями бесіду з учнями 7-А класу.

       Порадував новими роботами РМК "Імпульс". Увесь смак польоту відчули на собі нові ракети, виготовлені з любов'ю нашими учнями.

       Не завершила, а додала прагнення до нових звершень перша гра ЩДК, показавши продуктивні результати. І старша, і молодша ліга заробили гідне 2 місце.

       Що ж, насичений був початок, чи ні, вирішувати Вам. Але збувалися мрії, будувалися нові цілі та плани, ще не скінчилася перемога над собою. Ставилися нові рекорди, наука ще раз довела свій величезний потенціал. Усе починається саме тут, у нашому другому домі, Школі.

       НЕ упустіть цей шанс! Приймайте участь, досягайте нових вершин, одним словом - ДІЙТЕ! У Вас неодміно вийде! І нехай цим рушійним прикладом стане наша 1 чверть, яка принесла нові плоди, завдяки невтомній праці учнів, батьків, вчителів.

    Автор: Самсонова Ірина, учениця 9-А класу

    Переглядів: 829 | Рейтинг: 5.0/1
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Панорама ліцея
     
    ЗАЛ №23 group · 1137 учасника
    ПРИЄДНУЙСЯ!
    Блог газети
    «ВЕЛИКА ПЕРЕРВА»
    Ви можете розмістити статтю в блозі, відіслав нам її
    Блог бібліотеки школи
    Лiтература для читання на канікулах
    ШМО природничо-
    математичного циклу
    Яскраві сторінки фізико-математичної декади
    ШМО
    учителів філології
    "Словесність"
    ШМО суспільно-
    естетичних дисциплін
    ШМО
    англійської мови
    Яскраві сторінки англійської
    ШМО
    початкової школи
    Яскраві сторінки початкової школи
    Гурток
    «Чарівний чобіток»
    Народний танець завжди має яскраво виражену тему
    Міністерство
    освіти і науки України
    Дізнайтеся все про вступну компанію 2022
    Національний університет
    «Запорізька політехніка»