ВИХОВНА РОБОТА
  • Опис ДОМу
  • Схема ДОМу
  • Критерії "Кращий клас року"
  • Патріотичне виховання
  • ПРОФОРІЄНТАЦІЯ







  • Контакти ліцею

    Адреса: м.Запоріжжя, вул. Парамонова, 6а 69059

    (061) 769-80-27
    (приймальня)
    school23zp@gmail.com

    Інформує районний відділ міліції

    За ЗАЛ №23
    закріплений Інспектор Комунарського відділення поліції Дніпровського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області капітан поліції

    ШМАТАЛО СЕРГІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ

    Адреса: м. Запоріжжя, вул. Космічна,40, каб.9, 22
    тел.099-717-40-91

    Електронна адреса ВКМСДГУ МВС області - okmdzp@rambler.ru
    Електронна адреса УКМСДГУ МВС України – ditypolice@mys.qov.ua





    Комунарський районний центр молоді та школярів



    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Flag Counter

    КОЛЕДЖ КЛАСИЧНОГО ПРИВАТНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

    (вул. Жуковського, 70б , www.zhu.edu.ua, ліцензія МОНУ АЕ № 636506 від 18.05.2015р.) по заочній формі навчання для учнів майбутніх 10-х класів Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 23 Запорізької міської ради Запорізької області готує спеціалістів

    по наступним галузям:

    Фінанси, банківська справа та страхування. Фінанси і кредит.

    Освітня програма спрямована на підготовку фахівців планування та управління фінансовими потоками підприємств і організацій.

     

    Облік і оподаткування. Бухгалтерський облік.

    Освітня програма спрямована на підготовку фахівців, здатних організовувати та вести бухгалтерський облік у різних галузях економіки, розробляти облікову політику підприємства, аналізувати фінансово-господарську діяльність підприємства.

     

    Підприємство, торгівля та біржова діяльність. Товарознавство, комерційна діяльність.

    Освітня програма спрямована на підготовку фахівців, здатних вирішувати організаційно-управлінські та економічні задачі, орієнтуватися в різноманітті товарів, організовувати торговельний бізнес, вести комерційні переговори.

    Випускники можуть вирішувати конкретні ринкові ситуації, укладати зовнішньо-торговельні контракти, оформлювати митні декларації, надавати торговельні характеристики різним групам товарів, консультувати споживачів щодо споживчих властивостей товарів.

     

    Підприємство, торгівля та біржова діяльність. Організація обслуговування населення.

    Освітня програма спрямована на підготовку фахівців, що одержують фундаментальні знання з організаційної діяльності на підприємствах побутового обслуговування та навички надання індивідуальних послуг.

     

    Економіка. Економіка підприємства.

    Освітня програма спрямована на підготовку фахівців, що одержують знання з планування й аналізу показників господарської діяльності підприємств усіх форм власності, основних економічних законів і правових засад економічної діяльності й навички виконання економічних розрахунків для визначення ефективності діяльності підприємства, підготовки звітних документів.

    Маркетинг.

    Освітня програма спрямована на підготовку фахівців, що одержують знання із загальноекономічних та фахових дисциплін, які безпосередньо стосуються теорії та практики маркетингу, дослідження ринку, товарних властивостей і споживчих переваг

    Середня освіта. Фізичне виховання.

    Освітня програма спрямована на підготовку фахівців, що одержують фундаментальні і спеціалізовані знання з педагогіки, дидактики та психології, анатомії та фізіології людини, набувають практичної підготовки з методики викладання різних видів спорту.

     

    Фізична культура і спорт.

    Освітня програма спрямована на підготовку фахівців, що володіють фундаментальними і спеціалізованими знаннями в галузі анатомії, фізіології, педагогіки та психології людини, методиками викладання різних видів спорту та практичними навичками здорового способу життя, забезпечення дозволеного й доцільного фізкультурно-оздоровчого втручання в процес оздоровлення дітей, підлітків, молоді, надання валеологічної допомоги сім’ям. Випускники можуть проводити заняття з фізичного виховання, фізичної культури та спорту.

    Туризм.

    Освітня програма спрямована на підготовку фахівців до укладання угод про організацію туристичного обслуговування, проведення організаційних заходів з обслуговування туристів у готелях та туристичних комплексах, проведення рекламних заходів, презентацій, підготовку каталогів, пропозицій та рекламних матеріалів, ведення ділового листування та службової документації, складання калькуляції турів та маршрутів. Фахівець знає нормативно-правові документи, що регламентують діяльність туристичного бізнесу, дві іноземні мови, вміє забезпечувати потреби клієнтів у характерних і супутніх послугах (дієта, медичні обстеження) за міжнародними стандартами, володіє методами профілактики конфліктних ситуацій та техніками роботи зі споживачами.

    Готельно-ресторанна справа.

    Освітня програма спрямована підготовку фахівців, що одержують знання з організації та технології обслуговування в готелях і закладах ресторанного господарства, основ правового регулювання індустрії гостинності, навички естетичного оформлення готелів та ресторанів, організації готельної анімації, вивчають дві іноземні мови. Випускники підготовані до вирішення виробничих завдань з обслуговування вітчизняних та іноземних гостей, зокрема, підготовки до зустрічі, прийому, розміщення, обслуговує гостей, роботи по утриманню житлового фонду, підтримання комфортних умов проживання в готелі й забезпечення виконання побажань і потреб клієнтів, формування культури обслуговування.

     

    Геодезія та землеустрій.

    Освітня програма спрямована на підготовку фахівців, здатних вирішувати задачі у сфері впровадження державних стандартів, нормативно- технічної документації, картографії, фотограметрії, земельного кадастру, оформлення договорів оренди землі та документів на право власності на землю. Фахівці організують використання і охорону земель, здійснюють моніторинг земель, розробляють проекти відведення земель і переносять їх у натуру для землекористування, готують рішення щодо роздержавлення та приватизації земель, надають посередницькі послуги під час купівлі, продажу, здавання в оренду й оцінювання земельних ділянок.

     

    Харчові технології. Виробництво харчової продукції.

    Випускники за цією освітньої програмою здобувають навички раціональної організації роботи виробництва, контролю за якістю сировини, додержання технологічного процесу на виробництві й під час реалізації продукції, виготовлення напівфабрикатів, страв, кондитерських виробів, організації обслуговування банкетів. Фахівці здатні організовувати виробництво в закладах ресторанного господарства, володіють технологіями виробництва кулінарної продукції, основами стандартизації та контролю якості харчової продукції, процесами та апаратами харчових виробництв, кухонь країн світу, дизайну страв та кондитерських виробів.

    Категорія: Оголошення Переглядів: 708 | Рейтинг: 5.0/1
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
    Панорама ліцея
     
    ЗАЛ №23 group · 1137 учасника
    ПРИЄДНУЙСЯ!
    Блог газети
    «ВЕЛИКА ПЕРЕРВА»
    Ви можете розмістити статтю в блозі, відіслав нам її
    Блог бібліотеки школи
    Лiтература для читання на канікулах
    ШМО природничо-
    математичного циклу
    Яскраві сторінки фізико-математичної декади
    ШМО
    учителів філології
    "Словесність"
    ШМО суспільно-
    естетичних дисциплін
    ШМО
    англійської мови
    Яскраві сторінки англійської
    ШМО
    початкової школи
    Яскраві сторінки початкової школи
    Гурток
    «Чарівний чобіток»
    Народний танець завжди має яскраво виражену тему
    Міністерство
    освіти і науки України
    Дізнайтеся все про вступну компанію 2022
    Національний університет
    «Запорізька політехніка»